Verfijnde tuinontwerpen met herkenbare handtekening

Streeft u naar perfectie? En wilt u jaarrond optimaal genieten van uw buitenruimte? Bureau Hamers maakt unieke tuinontwerpen met een focus op exclusiviteit, detaillering en duurzaamheid. In onze tuinontwerpen treden wij buiten de kaders om het maximale uit uw buitenruimte te halen: hierbij staat het creëren van sfeer, een exclusief beplantingsplan en lichtplan centraal.
Neem contact met ons op
Image
Image
Image

Ons startpunt zijn uw ideeën

Tijdens een kennismaking inventariseren wij uw ideeën. Van een knusse buitenruimte waar u met vrienden en familie kunt genieten of landelijk tot modern met luxe wellness. Geef uw fantasie de vrije loop en wij vertalen deze naar een uitvoerbaar tuinontwerp. Wij brengen uw droomtuin tot leven door onze kennis en vakmanschap te combineren met uw wensen. Tijdens de schetsfase nemen wij u mee en duiken we in een selectie van materialen, het kleurenpalet en de totale sfeer.
Image
Image
Bureau Hamers houdt bij het ontwerp rekening met de huidige klimaatveranderingen en duurzaamheidseisen. Om een unieke, sfeervolle, diverse en leefbare tuin te maken én te behouden, maakt Bureau Hamers als onderdeel van het tuinontwerp ook een beplantingsplan. Dit beplantingsplan is een belangrijk onderdeel van het proces, omdat het bepalend is voor de overkoepelende sfeer in uw tuin.