Een gevarieerd beplantingsplan als basis van uw tuin

Variatie in textuur, bloeiwijze, bloeitijden en soorten maakt het mogelijk om voor u alle denkbare sferen te creëren. Het ontwerpen van de perfecte tuin staat of valt met de juiste beplantingskeuze. Het maken van een beplantingsplan is waar Bureau Hamers in uitblinkt. Wij hebben van onze kennis over bomen, planten of siergrassen ons specialisme gemaakt. Dit ziet u terug in ieder ontwerp waardoor elke tuin uniek en authentiek is.
Neem contact met ons op
Image
Image
Image

De signatuur van Bureau Hamers

Een buitenruimte ontworpen door Bureau Hamers is te herkennen aan een beplantingsplan waarin wordt gespeeld met hoogte, kleurgebruik, wintergroene planten en bomen met een kenmerkende groeiwijze. Ook houden wij rekening met onderhoud, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin is een beplantingsplan cruciaal. Het samenspel van kleuren, texturen en bloeitijden creëren een natuurlijke compositie.

Naast beplanting denken wij ook mee in het selecteren van materialen, aankleding en verlichting om de buitenruimte van uw dromen te maken.