Over ons

In onze ontwerpen komen binnen en buiten samen
Een passie voor groen, voorliefde voor design en een enorme drive om de meest exclusieve tuinen en buitenruimtes te ontwerpen: dat kenmerkt het werk van Bureau Hamers.
Neem contact met ons op
Image
Image

Een ontwerper
met een visie

Wij zijn een jong bureau dat streeft naar een buitenruimte waar genieten centraal staat. We toveren uw buitenruimte om tot een oase van rust en luxe. Hierbij staan wij voor een uniek ontwerp dat past bij uw interieur, de omgeving en uw specifieke wensen. De buitenruimte is geen verlenging van de woonkamer, maar een totale extra woonruimte.
Neem contact ons op
Bureau Hamers - Tuinontwerp en landschapsontwerpontwerp - Karaktervolle patiotuin Kaatsheuvel

Een frisse kijk

Door onze frisse kijk op nieuwe technieken en oplossingen binnen het ontwerp, leveren wij een totaalplan dat aansluit bij uw wensen. Op deze manier creëren wij een omgeving waarin vakmanschap, authenticiteit en creativiteit met elkaar worden gecombineerd. Ons bureau kenmerkt zich door de exclusieve beplantingsplannen: hiermee wordt het tuinontwerp compleet en geniet u het hele jaar van een aantrekkelijke buitenruimte.
Image

Over ontwerper Rick Hamers

Inspiratie haal ik uit de wereld om mij heen: elke buitenruimte verdient een eigen uitstraling. Aandacht voor planten, natuur, materialen en oog voor tuinontwerpen staat alle lange tijd centraal in mijn leven. Sinds mijn studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool van Hall Larenstein richt ik mij volledig op het creatieve proces om tuinen en landschappen te ontwerpen. Ik ga graag met u in gesprek om uw buitenruimte te transformeren!
Neem contact met ons op