Bureau Hamers staat voor u klaar

Een buitenruimte die is ingericht naar uw wensen, waar beleving en functionaliteit elkaar treffen en aandacht is voor details. Met een tuinontwerp, tuinadvies of luxe beplantingsplan van Bureau Hamers worden uw dromen werkelijkheid. Wij creëren een plek waar u tot rust komt en van kunt genieten.
Neem contact met ons op
Image
Image

Tuinontwerp

Wij bieden tuinontwerpen op maat die naadloos aansluiten op uw ideale buitenruimte. Dit doen wij onder andere met behulp van high-end visualisaties van uw toekomstige droomtuin. Het totale proces wordt door ons begeleid, van schets tot uitvoering en oplevering. Daarnaast ondersteunen we onze klanten met langdurig advies om ervoor te zorgen dat u jaar in, jaar uit kunt genieten van uw buitenruimte.
Lees meer
Image
Image
Image

Beplanting

Is uw tuin of buitenruimte al aangelegd, maar wilt u het beplantingsplan onder handen nemen? Onze exclusieve beplantingsplannen en plantencombinaties maken het verschil in uw tuinontwerp. We zorgen ervoor dat uw buitenruimte er ieder seizoen fantastisch uitziet.
Lees meer
Image
Image
Image

Advies

Of u nu van plan bent om uw buitenruimte (op)nieuw aan te leggen of uw huidige tuin wilt aanpassen, het is altijd handig om ideeën en advies te krijgen van experts. Bureau Hamers biedt advies op het gebied van beplanting, constructie, ontwerp of aanleg.
Lees meer
Bureau Hamers - Tuinontwerp en landschapsontwerpontwerp - Groene oase in 's Hertogenbosch - Avond
Image