Werkwijze

Van kennismaking tot ontwerp

Elk project is uniek en elke buitenruimte is anders: samen met u gaan we ontdekken wat uw individuele wensen zijn, wat uw smaak is en waar u uw buitenruimte voor wilt gebruiken. Onze werkwijze ziet er zo uit:

Neem contact met ons op
Image
Image

Stap 1. Kennismaking

Stap in een wereld vol mogelijkheden met Bureau Hamers. We trekken onze laarzen aan en verkennen uw buitenruimte, landelijke tuin, bedrijventerrein of hotelterrein. Op die manier ontdekken we samen het potentieel van uw buitenruimte! We brengen uw wensen, smaak en doelen in kaart.
Neem contact met ons op

Stap 2. Moodboard

Een hypermoderne tuin met exclusieve materialen of een luxe wellness tuin van alle gemakken voorzien? Om de juiste sfeer in uw tuin of buitenruimte neer te zetten, is een moodboard cruciaal. Dit moodboard wordt samen met een kostenraming door Bureau Hamers gepresenteerd. U weet gelijk waar u aan toe bent!

Stap 3. 3D-ontwerp

Wat is er allemaal mogelijk? In deze fase komen uw ideeën tot leven in een 3D-ontwerp. Uw tuin van alle gemakken voorzien? Buiten en binnen laten samensmelten? Bureau Hamers maakt moderne, natuurlijke tuinontwerpen met veel aandacht voor beplanting en materiaalgebruik.
Neem contact met ons op
Image
Image

Stap 4. Definitief ontwerp

Na feedback, wordt er een definitief ontwerp (3D) inclusief verlichtingsplan, beplantingsplan en materialenlijst aangeleverd. Dit omvat gedetailleerde bouwtekeningen, specificaties en schema's die nodig zijn om de tuin te realiseren. Elk element van het project wordt overwogen: van bestratingsafwerking, verlichting tot irrigatie en beplanting.
Neem contact met ons op
Image
Image

Stap 5. Aanleg

Na de ontwerpfase begeleiden wij u ook graag tijdens de aanleg. We werken samen met diverse hoveniers, leveranciers en aannemers die kwaliteit ook streven naar perfectie. We vormen de schakel tussen u en het uitvoerende team waardoor het ontwerp 100% tot zijn recht komt.
Neem contact met ons op
Image
Image